Zeelz - Opdrachtgevers - Header Desktop EN

Samen
succesvol!

Samen
succesvol!

Zeelz - Opdrachtgevers - Header Mobiel EN

Samen
succesvol!

Of schrijf je in
Opdrachtgevers

Jouw partner in Beauty, Fashion, Hospitality & Travel Retail

Zeelz is een vaste waarde in de Beauty, Fashion, Hospitality en (Travel) Retail Branche, bij nagenoeg alle gerenommeerde cosmeticahuizen werken Professionals van Zeelz of voorheen PM/Score. De kwaliteit van Zeelz is daarmee ruimschoots bewezen. Onze professionals zijn meer dan welkom waar zij ook komen. Zij zijn met hun kennis, motivatie, enthousiasme en gedrevenheid ons visitekaartje. Met een grote passie voor het vak. En wij zijn trots op hen! Het behalen van targets zien zij als een uitdaging en een positieve klantbeleving staat altijd voorop. Onze professionals staan voor je klaar in héél Nederland en op Schiphol (voor en achter de douane). Voor aanvulling of vervanging van je eigen team of voor een promotie, activatie of lancering van je brand.

Ons team van professionals groeit iedere dag. Wij gaan voor de juiste match, dat is onze missie! Want wij geloven dat plezier op de werkvloer uiteindelijk resulteertin het behalen van de doelstelling.

Zeelz - Overig - Bijenkorf Utrecht

Carla Nagel, Floormanager L’Oréal Luxe Bijenkorf Utrecht

In de twee jaar dat ik werk met Zeelz heb ik ervaren dat men er alles aan doet om de diensten zo goed mogelijk in te vullen.”

Lees haar verhaal

Wat zeggen onze professionals?

Zeelz - Medewerkers - Marco

Marco van Hulsentop, Trainer/Coach bij Zeelz

“Superfijn om samen te mogen werken met de mensen met wie ik mijn passie en expertise voor cosmetica en coaching in communicatie & sales mag delen. En dat we als team daarbij de juiste mensen op de juiste plek mogen plaatsen is geweldig. Zowel het samenwerken met de authentieke cosmeticakanjers in het vak als een podium bouwen voor de nieuwe generatie cosmetica sterren is wat wij het liefste doen!”

Zeelz - Medewerkers - Marco
Zeelz - Opdrachtgevers - Ilonka

Ilonka, Beauty Professional

“Door mijn werk als huidcoach en schoonheidsspecialiste weet ik heel veel van de huid, dat maakt het makkelijker maar alles is goed te leren en daarbij geeft Zeelz je de “tools” in handen om je in te schrijven voor diverse producttrainingen om alle ingrediënten en storytellings van de merken je eigen te maken.”

Zeelz - Opdrachtgevers - Ilonka
Zeelz - Travel Retail - Remy

Remy, Brand Ambassador Travel Retail

“Ik ben heel even weg gegaan bij Zeelz maar ook snel weer terug gekomen. Ik miste mijn collega’s, mijn vrijheid en mijn werk in de Beauty Branche. Alles is goed bij Zeelz, het warme team, het werk en de goede arbeidsvoorwaarden. Dit zie je bij geen enkel ander bureau. Bij Zeelz krijg je niet alleen een goed salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding maar ook toeslaguren en pensioen. Plus geweldige bonussen als de targets worden gehaald. En dat lukt ons altijd, omdat wij een team zijn! Het is gewoon heel fijn.”

Zeelz - Travel Retail - Remy

Wij werken o.a. samen met:

Chanel
Kylie Cosmetics
Ici Paris XL
L'Oréal
Clarins
Rituals
Estée Lauder
Sisley
MAC
Kappé
Hermès
Dior
Givenchy
Versace
de Bijenkorf
Giorgio Armani
Gucci
Bvlgari
Acqua di Parma
Clinique
Het Lakhuis
Passionata
Tom Ford
Batavia Stad Fashion Outlet
Bobbi Brown
Elha Cosmestics
Foreo
Inter Parfums
Jimmy Choo
Jo Malone
Kielhl's
Kunert
Otentic Perfumes
Shiseido
Sunglass hut
Chantelle
Coty Prestige
Euro Italia
Fossil
Guerlain
Kenzo
Yves Saint Laurent
Lancôme
Luxottica
Chloé
Mont Blanc
Mooi Parfurmerie
Neoderma
Inma
Scents
Oroblù
Designer Outlet Roermond
Hugo Boss
Samsung
Toon meer