Zeelz - Travel Retail - Header Desktop EN

Samen
succesvol!

Samen
succesvol!

Zeelz - Travel Retail - Header Mobiel EN

Samen
succesvol!

Of schrijf je in
Travel Retail

Jouw partner voor Retail op de luchthavens

Sinds 1994 is Zeelz preferred supplier voor Beauty Advisors en Brand Ambassadors in de Parfumerie- en Cosmeticashops voor en achter de douane. Niet alleen voor tijdelijke activaties maar ook voor vast personeel. Ons team van meertalige volledig getrainde salestoppers bestaat uit Beauty Advisors, Brand Ambassadors, Salespromotors, hostessen en hosts. Wij ontzorgen onze nationale en internationale opdrachtgevers volledig met onze fullservice dienstverlening voor, tijdens en na iedere activatie. Dankzij de uitstekende resultaten van onze Travel Retail Specialisten en het keer op keer ruim behalen van de targets, werken wij als preferred supplier naast o.a. Chanel, Coty, Hermès, Euroitalia, Sisley en Rituals nu ook voor bijvoorbeeld Samsung en Foreo. Omdat ons Travel Retail team gemotiveerd en enthousiast is, veel ervaring heeft en vooral geweldig samenwerkt.

Heb je onze Travel Retail Specialisten nodig? Neem dan contact met ons op via info@travelretailsales.nl of vul het contactformulier onder aan de pagina in.

Andy Lee, Floormanager Zeelz

To be successful, the first thing to do is fall in love with your Work & Workplace.”

Lees zijn verhaal
Een foto van Schiphol

Jérôme Legger, Brand Partnerships Manager, Schiphol Commercial/Schiphol Media

I’m happy to recommend the high-quality services of Zeelz.”

“The clients of Schiphol Media using the services of Zeelz get a full attention and staff is doing excellent work to achieve set goals and targets.”

Een foto van Schiphol

Wat zeggen onze professionals

Zeelz - Travel Retail - Bo

Bo, Beauty Advisor & Brand Ambassador

“Het mooiste project waar ik heb mogen werken was op Schiphol. Chanel had daar een mooie Pop-Up gebouwd om het 100 jarig bestaan van de parfum Chanel No5 te vieren. Skincare, parfum, make-up en veel meer kon er worden ontdekt. Het was een feestje om de passagiers een geweldige beleving te geven.”

Zeelz - Travel Retail - Bo
Zeelz - Travel Retail - Angela

Angela, Beauty Advisor & Brand Ambassador

“De cosmetisca branche is waar mijn passie ligt. Zeelz biedt de mogelijkheid om naast mijn studie nog parttime te kunnen werken en mijn passie uit te oefenen. Ik kan zelf bepalen wanneer en waar ik wil werken, hoe mooi is dat? Wat mij ook opvalt aan Zeelz is dat je persoonlijke behoeftes centraal staan. Hierdoor krijg ik een gevoel van waardering, wat ik alleen maar kan bewonderen. Wat ben ik blij dat ik bij Zeelz ben terecht gekomen!!!”

Zeelz - Travel Retail - Angela
Zeelz - Travel Retail - Andy

Andy, Brand Ambassador & Sales Promotor

“De samenwerking met kantoor collega’s is altijd zeer prettig. De dagen die je beschikbaar bent zet je in de app, dit maakt het heel flexibel. Heb je een probleem, dan bel je het roosterbureau, zij staan altijd voor je klaar. Voor iedere promotie is een training en tijdens de promotie werk ik samen met een groot team van fijne collega’s. Dankzij onze samenwerking ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk en behalen wij de targets met gemak.”

Zeelz - Travel Retail - Andy
Zeelz - Travel Retail - Remy

Remy, Brand Ambassador & Sales Promotor

“Ik ben heel even weg gegaan bij Zeelz maar ook snel weer terug gekomen. Ik miste mijn collega’s, mijn vrijheid en mijn werk in de Beauty Branche. Alles is goed bij Zeelz, het warme team, het werk en de goede arbeidsvoorwaarden. Dit zie je bij geen enkel ander bureau. Bij Zeelz krijg je niet alleen een goed salaris, vakantiegeld, vakantiedagen en reiskostenvergoeding maar ook toeslaguren en pensioen. Plus geweldige bonussen als de targets worden gehaald. En dat lukt ons altijd, omdat wij een team zijn! Het is gewoon heel fijn.”

Zeelz - Travel Retail - Remy

Wij werken o.a. samen met:

Chanel
Kylie Cosmetics
Ici Paris XL
L'Oréal
Clarins
Rituals
Estée Lauder
Sisley
MAC
Kappé
Hermès
Dior
Givenchy
Versace
de Bijenkorf
Giorgio Armani
Gucci
Bvlgari
Acqua di Parma
Clinique
Het Lakhuis
Passionata
Tom Ford
Batavia Stad Fashion Outlet
Bobbi Brown
Elha Cosmestics
Foreo
Inter Parfums
Jimmy Choo
Jo Malone
Kielhl's
Kunert
Otentic Perfumes
Shiseido
Sunglass hut
Chantelle
Coty Prestige
Euro Italia
Fossil
Guerlain
Kenzo
Yves Saint Laurent
Lancôme
Luxottica
Chloé
Mont Blanc
Mooi Parfurmerie
Neoderma
Inma
Scents
Oroblù
Designer Outlet Roermond
Hugo Boss
Samsung
Toon meer