Zeelz - Contact - Header Desktop EN

Contact

Contact

Zeelz - Contact - Header Mobiel EN

Contact

Of schrijf je in

Bereikbaarheid

Auto: Neem vanaf de A7 afslag 5, Purmerend Centrum/Z.O. Beemster. Sla aan het einde van de afslag linksaf. Vervolg de route. Ga de brug over en ga bij het eerste stoplicht rechtdoor. Sla na 50 meter rechtsaf om te parkeren. Er is volop (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt.

Trein: Kom met de trein naar station Purmerend en verlaat het station aan de kant van Spoor 1. Loop de Wilhelminalaan door en ga vervolgens rechts de Wolthuissingel op. Volg de weg tot je links een brug over het water hebt. Over de brug ga je naar rechts en je loopt dan op de Plantsoengracht. Sla bij de makelaar naar links de Koemarkt op en loop door tot de Koemarkt de Dubbele Buurt wordt. Je gaat dan na de Subway rechts de Kolkstraat in, aan het eind van deze straat sla je linksaf en loop je een klein stukje door tot je bij Weerwal nummer 18 bent. Wij zitten op de derde verdieping. Je loopt ongeveer 10 tot 15 minuten over dit stukje.

Bus: Stap uit bij bushalte Gedempte Where, die zit schuin tegenover ons kantoor.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking, vul dan onderstaand formulier volledig in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook mailen naar bovenstaand mailadres of gewoon even bellen. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan? Je vindt het in onze Privacy Statement Zeelz B.V.