Een geuren training gegeven door onze opdrachtgever Chanel

Beauty
Academy!

Beauty
Academy!

Onze professionals bij een geuren training van Chanel

Beauty
Academy!

Of schrijf je in
Beauty Academy

Zeelz Beauty Academy

Bij de Zeelz Beauty Academy is iedereen welkom die graag aan de slag wil in de Beauty Branche of haar/zijn kennis wil verdiepen door het volgen van (aanvullende) trainingen.

Na het volgen van de voor jou geselecteerde trainingen in onze Beauty Academy mag je jezelf allround Beauty Advisor noemen. Heb je nog geen opleiding of ervaring dan bieden wij je aan:

  • Algemene basiskennis Cosmetica en Kick Off
  • Diverse verkooptrainingen (zowel algemeen als Travel Retail),
  • Basis skincare, parfum en make-up en bijbehorende verkooptechnieken
  • Producttrainingen van de luxe cosmeticahuizen waar jij voor in aanmerking komt

Ben je al bekend met/in onze branche? Dan bieden wij je een op maat gemaakt trainingsprogramma, een leer/werk traject behoort tot de mogelijkheden.

Alle trainingen zijn kosteloos voor iedereen die bij ons werkt of gaat werken. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen een kleine vergoeding (losse) trainingen te volgen wanneer je niet bij ons werkt. Daarnaast maken wij trainingen op maat voor bedrijven die eigen personeel willen trainen. Bel ons voor de mogelijkheden en/of onze trainingskalender op 0299-748350 of mail naar info@zeelzbeautyacademy.nl.

Mocht je je in een vakgebied willen specialiseren dan helpen wij je bij het zoeken naar de juiste opleiding. Alle opleiders waar wij mee samenwerken bieden praktijkgerichte en afgestemde opleidingen aan, soms met baangarantie bij ons of één van onze opdrachtgevers.

Neem gerust contract met ons op voor de mogelijkheden.