Naar het overzicht

Van Passie naar Droombaan

Zeelz - Interessant - Van Passie naar Droombaan

Of wij mee wilden doen aan een programma van RTL4?

‘Van Passie naar Droombaan’, een inspirerend programma waarin Dounia Rijkschroeff mensen bezoekt die van hun passie hun droombaan hebben gemaakt. En dat leek ons ontzettend leuk, want dat is tenslotte de kern van wat wij doen!
Niet willekeurig kozen zij voor Zeelz… Want met ruim 25 jaar ervaring in het opleiden, plaatsen en uitzenden van échte Professionals in de Cosmeticabranche is Mirjam zelf vanuit haar passie opnieuw met een personeelsbureau begonnen én bij Zeelz helpen wij onze Professionals ook weer aan droombanen in de prachtige wereld van beauty en fashion. Zowel flex- als vaste banen, in alle voorkomende functies; van sales- tot reizende- en managementfuncties.

Een grote filmploeg kwam op kantoor om alles vast te leggen, het was een ontzettend gezellige dag. Een Zeelz Professional, Kelly Clark, kwam om te vertellen over haar succesvolle carrière welke zij dankzij Zeelz kon opbouwen. Zij is één van de velen die wij mochten matchen op uiteenlopende (top)functies bij opdrachtgevers maar haar verhaal is bijzonder omdat zij zonder enige cosmeticakennis bij ons aanklopte. Wel beschikte zij over een flinke dosis enthousiasme en passie. Wij gaven haar ons vertrouwen, coachten haar en zij nam deel aan onze unieke eigen trainingen. Vervolgens namen wij haar mee in de selectie voor een fulltime vacature bij Clinique. Zij werd aangenomen. Na verloop van tijd ging zij haar droom achterna gegaan en nu is zij de trotse eigenaresse van de Brow Bar in Almere. Ook Marie-José Keur is een uitstekend voorbeeld van Professionals die dankzij Zeelz elke dag gelukkig naar hun werk gaan. Marie-José heeft enige tijd flexibel via Zeelz gewerkt, werd vervolgens store manager bij Otentic en begeleid nu zelf Professionals van Zeelz naar een droombaan bij Otentic.
Dit zijn maar twee van de vele voorbeelden van Professionals die Zeelz aan hun droombaan helpt. Het is bij ons tegenwoordig gelukkig een dagelijks terugkerend succes wanneer wij weer iemand blij mogen maken met een (nieuwe) droombaan. Want niets is voor de ervaren meiden bij Zeelz mooier dan onze ambitieuze, gemotiveerde en (veelal door ons zelf opgeleide) Professionals te koppelen aan onze Opdrachtgevers, die inmiddels allen overtuigd zijn van onze passie en daarmee de hoge kwaliteit van hun toekomstige werknemers.

Ben je benieuwd naar de aflevering? Je kunt hem hieronder terugkijken:

Video’s op deze site zijn afkomstig van Youtube. Youtube kan gepersonaliseerde advertenties voorafgaand aan de video afspelen. Deze goedkeuring is optioneel, maar noodzakelijk om video’s te bekijken op deze site.

Bekijk details