Back to Top

Bij ZeelZ vinden wij het belangrijk om onze Professionals te voorzien van ruime kennis. Iedereen wordt daarom gedurende de dienstperiode regelmatig getraind. Wij bieden diverse trainingen, opleidingen en workshops op locatie of in onze trainingsruimte in Purmerend. De trainingen waar je jezelf voor kunt inschrijven vind je terug in je Dyflexis app, hier krijg je toegang toe zodra wij persoonlijk kennis hebben gemaakt.

Start @ ZeelZ
Iedere ZeelZ Professional moet beschikken over commerciële talenten, lef hebben en een vrolijk, opgewekt, spontaan karakter bezitten. Soms schrijven zich nieuwe Professionals bij ons in met minder cosmeticakennis. Voor deze mensen is de Start @ ZeelZ Day ontwikkeld. Een leerzame, gezellige en interactieve dag. Deze training wordt gegeven door onze trainster Lindsey Hop. Cosmeticataal, geuropbouw, skin care en make-up zijn onderwerpen die de revue passeren. Daarnaast wordt de ZeelZ verkoopmethode behandeld en leggen wij uit wat de voordelen zijn van het werken bij ZeelZ en waar ons buitendienst team mee te maken kan krijgen gedurende onze samenwerking.

Expert @ ZeelZ
Deze training is bedoeld voor de mensen die reeds (ruime) ervaring hebben in de cosmeticabranche. Lindsey Hop legt uit waarom de ZeelZ verkoopmethode hogere resultaten en omzetten genereert en uiteraard hoe men zich deze methode eigen kan maken. Daarnaast komen ook de ZeelZ afspraken aan bod, zetten wij ‘de puntjes op de i’ en blaast zij nieuw leven in de vaak al lange cosmetica carrière van deze toppers. Een gezellige dag waar je (oud) bekenden tegen komt met wie je ervaringen en kennis kunt uitwisselen.

Product training / Beauty Advisor @ ZeelZ 
Deze training is een vervolg op de Start @ ZeelZ Day by Lindsey. Het commerciële ZeelZ talent heeft inmiddels basiskennis van de huid, geuren en make-up en is klaar om dieper in te gaan op belangrijke onderwerpen en specifieke producten. Onze Beauty Coach geeft uitleg over hoe je de verschillende crèmes, geuren en maquillage kunt onderscheiden. Zij gaat dieper in op de diverse huidtypes, geeft extra tips voor een nóg hogere (cosmetica)verkoop en geeft uitleg over diverse producten en productlijnen. Na deze training herken je termen en iconen/keurmerken en kun je een gedegen en professioneel advies geven aan de consument.

Specifieke merktraining
Voor ieder specifiek merk stellen wij teams van Professionals samen. Om tot een specifiek team te kunnen toetreden is het noodzakelijk dat je volledig op de hoogte bent van de filosofie achter het merk en alles weet van de producten. Dit wordt je geleerd door de trainer van het merk zelf, meestal op het hoofdkantoor van de opdrachtgever, maar soms ook in de trainingsruimte van ZeelZ. De selectie voor de merktrainingen doen wij, meestal in overleg met de opdrachtgever. Vanzelfsprekend heb je dan al één van de ZeelZ trainingen bijgewoond.

Kassa trainingen
Voordat je gaat werken in de Bijenkorf, op Schiphol of bij Parfumerieën volg je een kassatraining zodat je jouw hoge verkopen ook zelf kunt afrekenen. De kassatraining van de Bijenkorf volg je via een e-learning programma op je computer. De kassatraining van Schiphol is een hele dag, bij onze opdrachtgever op kantoor. Op Schiphol krijg je namelijk te maken met vreemde valuta, regels met betrekking tot bagage en (strenge) beveiligingsregels.

Opleiding Skin Expert
Dame met pigmentvlekTijdens deze 3-daagse opleiding word je opgeleid tot volwaardig Skin Expert. Werkelijk alle huidtypes komen aan bod en er wordt uitgebreid en diep ingegaan op huidproblemen en huidaandoeningen. Na deze opleiding kun je een volledig en deskundig huidadvies geven, problemen herkennen en voor zover mogelijk oplossen en de juiste producten adviseren. Na het goed afronden van het examen ontvang je het ZeelZ Skin Expert diploma.

Deze opleiding is bedoeld voor de aankomend Professional die zich verder wil specialiseren of voor iedereen die zich Skin Expert wil noemen. De kosten van deze opleiding zijn:

€ 175,= per dag of € 499,= voor de hele opleiding (3-dagen)

Workshop Visagie
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die zijn/haar make-up skills wil verbeteren. Er is geen professionele ervaring vereist en je kunt de Class alleen of met vrienden/vriendinnen volgen. Daarnaast is het mogelijk om de Class als groep te bespreken. De workshops worden gegeven door onze internationale Make-Up Artiesten en trainers uit de Cosmeticawereld.

Een leerzame workshop; uren lang make-up fun, zowel theorie als praktijk, inclusief het gebruik van tools die je kunt bijwonen voor € 99,=.

Bij groepen vanaf 10 personen kunnen wij een all-in prijs afspreken.

Vakopleiding Visagist
Make-Up Artieste Lindsey HopEen volwaardige visagie opleiding waarbij je wordt opgeleid tot Allround Visagist door Internationaal Make-Up Artieste Lindsey Hop, jarenlang maquillage trainster voor Lancôme, Yves Saint Laurent, Chef de Cabine, Amsterdam Fashion Week en voor Mart Visser. In 10 dagen leert zij je de fijne kneepjes van het vak. Kleurenleer, natuurlijke-, dag-, avond- en bruidsmake-up komen aan bod evenals gezichtsvormen, diverse technieken en materialenkennis.

Deze 10 daagse vakopleiding kunnen wij aanbieden voor € 1.990,=, exclusief materialen en aan te schaffen kwastenset à € 195,=. Na het behalen van het diploma bieden wij tevens de mogelijkheid tot doorscholing naar Make-Up Artiest.

Voor uitgebreidere informatie of voor het inschrijven voor de diverse trainingen, workshops en opleidingen mail je naar info@zeelz.nl

N.B. Wanneer je behoort tot het ZeelZ team van Professionals zullen bepaalde trainingen je worden aangeboden.