Back to Top

Zoek je een leuke baan?

ZeelZ heeft als doel de juiste match te maken tussen haar Professionals en opdrachtgevers. De functie eisen zijn daarom vaak uitgebreid. Om wederzijdse teleurstelling te voorkomen verzoeken wij je alleen te reageren op een vacature als je aan alle functie-eisen voldoet. Alle openstaande vacatures vind je op onze vacaturepagina.

Concrete, doorlopende, flexibele en/of openstaande vacatures plaatsen wij op de website. Vaak halen vacatures de website echter niet omdat zij direct worden ingevuld met reeds ingeschreven ZeelZ medewerk(st)ers. Wij zijn dus altijd op zoek naar Professionals!

Ben jij een Professional? En ben jij jouw hoge salaris en extra voordelen meer dan waard omdat jij in jouw vakgebied uitblinkt? Schrijf je dan altijd in, ook als er (nu) niets voor jou op de vacaturepagina staat!

Totdat er een vacature binnen komt die jou op het lijf geschreven is kun je flexibel bij ons werken, op door jou aangegeven beschikbare dagen. Hierdoor vergroot je je kansen op een vaste baan aanzienlijk! Dus heb je tijd over? Klik op jouw vakgebied en vul het betreffende aanmeldformulier in.