Back to Top

Welkom bij Vlinders!

Vlinders zijn prachtig, van nature mooi van binnen èn van buiten. Ze steken niet, spreken iedereen aan en hebben een hoge aantrekkingskracht. Ze vallen op. Ze zijn flexibel, eerlijk, representatief, vriendelijk en geliefd.

Onze Vlinders vinden niets te veel, zijn mobiel, bezitten de ‘Hands On’ mentaliteit en een flinke dosis gezond verstand. Zij helpen daar waar het nodig is en zijn er in alle kleuren, soorten en maten.

vlinder2De Vlinders helpen zowel particulieren als bedrijven. Wanneer u (even) hulp kunt gebruiken zoeken wij de perfecte Vlinder. Heeft u een klus of opdracht? Druk dan op onderstaande knop, vul het formulier in en verwelkom uw Vlinder, voor bijzonder vriendelijke tarieven.

Onze Vlinders fladderen niet alleen naar bedrijven voor een tijdelijke of structurele (spoed) klus maar ook naar ziekenhuizen, bejaardenhuizen en privéadressen voor advies, begeleiding, gezelschap of hulp.

Van administratieve klussen, het uitdelen van promotiemateriaal, het inpakken van orders of het ontvangen van klanten tot afwassen, boodschappen doen, oppassen, schoonmaken of gewoon een kletspraatje; alles is mogelijk.

Vertel ons uw hulpvraag en wij regelen uw 1dagsVlinder, wekelijkse, oproepbare of structurele Vlinder!

Vlinders zijn bijzonder en maken het leven mooier!

Of je nou iemand helpt met klussen, een boodschap doet, een dag de receptie runt of gewoon een luisterend oor biedt, je komt altijd met een voldaan gevoel thuis. Je hebt namelijk ergens geholpen, iets voor een ander betekend…. En je krijgt er nog voor betaald ook. Geweldig toch?

Heb jij af en toe tijd over? Schrijf je dan vrijblijvend in en laat ons weten voor welke klussen en regio’s wij je mogen bellen. Wekelijkse beschikbaarheid of leeftijd is niet belangrijk.

Hoewel het veelal gaat om hulp bij klussen waar geen opleiding of ervaring is vereist vragen wij je wel wat je (vroeger) hebt gedaan. Een enkele keer is dit namelijk wel relevant, bijvoorbeeld bij een hulpvraag voor de zorg, ICT of advies over geldzaken.

vlinder1Na ontvangst van jouw inschrijfformulier nemen wij contact met je op voor een persoonlijk (Facetime) gesprek. In dit gesprek vertellen wij je jouw mogelijkheden, de voorwaarden en de verdiensten. Ontpop jij je tot een behulpzame Vlinder?

Wil je een betekenisvolle werkdag? Ga dan bij Vlinders aan de slag!