Back to Top

Opdrachtgevers & Referenties

ZeelZ is de partner van diverse vooraanstaande opdrachtgevers waaronder Sisley, Guerlain, Kappé Schiphol, Chanel, Clinique, Acqua di Parma, Bvlgari en De Bijenkorf. Maak onderaan deze pagina kennis met de meeste van onze opdrachtgevers.

Daarnaast worden onze Professionals ook regelmatig gevraagd voor o.a. tijdelijke en losse visagie opdrachten, promoties, trainingen en coachingsverzoeken. Dankzij de hoge sales worden de ZeelZ toppers zelfs ingezet als Mystery Shopper. Inmiddels hebben ook werkgevers in andere branches onze kwaliteit ontdekt en krijgen wij verzoeken uit de Horeca-, Evenementen en Administratieve sector. Onderstaand een aantal reacties van opdrachtgevers en Professionals.

BVLGARI:
“Met grote tevredenheid doen we zaken met ZeelZ.”

Brasa, bar & kitchen:
“Diverse keren heeft ZeelZ ons team kunnen versterken met vakkundige collega’s! Wij zijn blij met de professionele samenwerking met de medewerkers van ZeelZ!”

 

 

zeelz_pro
Dionne van Hoeckel
ZeelZ is een fijn en professioneel cosmetica uitzendbureau. Ik vind het Online Plan Systeem erg handig en het personeel is erg aardig en behulpzaam. Zij kennen de werknemer bij naam. ZeelZ heeft leuke opdrachten en winacties en de opdrachten nemen snel toe, wat natuurlijk erg interessant is voor ons als personeel.”

Suzanne Boonzaaijer
“Ik vind het heel fijn dat alles bij ZeelZ heel persoonlijk is, als ik ze bel weten zij ook meteen wie ze aan de telefoon hebben en dat voelt goed en het geeft vertrouwen. Ook vind ik dat ze mooie merken hebben, ik werk op Schiphol en voor Chanel en dat doe ik met veel plezier!”

Roxanne Meijer
“Alles bij ZeelZ is goed geregeld, het kantoorteam is leuk en ze helpen je altijd vriendelijk bij vragen. Ik vind het ook prettig dat er veel mogelijkheden zijn om trainingen te volgen. Werken bij ZeelZ is een aanrader wat mij betreft!”

Bita Ramezani
“Inmiddels alweer ruim een jaar hele leuke opdrachten mogen uitvoeren via Zeelz voor prachtige merken. Bij ZeelZ helpen we elkaar, een wisselwerking tussen werknemer en werkgever. Een top bedrijf!”

Dania Bakker
“Dankzij ZeelZ ben ik nu  als Accountmanager werkzaam bij Chanel en heb ik de droombaan gevonden die ik al jarenlang graag wilde. Het is heel moeilijk om er bij een luxe merk ‘tussen te komen’. ZeelZ heeft dit mogelijk gemaakt en ik ben erg blij dat het op deze manier wel gelukt is. Chanel is mijn merk, ik doe de regio Noord-Holland en een klein stukje Zuid. Ik mocht al heel veel trainingen en meetings bijwonen en ga de komende weken zelfs een paar dagen naar Brussel. Ik ben heel erg blij dus!”

Maike Germeraad
ZeelZ is voor mij heel prettig omdat je zelf je dagen en tijd kunt indelen. Een gezellig en leuk team op kantoor die je ondersteunen en voor de rest alles online. Makkelijk en efficiënt. Het voordeel is dat als je opzoek bent naar een vaste baan, dat je die via ZeelZ makkelijker krijgt. Ik kom in de cosmetica veel mensen tegen die nu nog vast werken bij grote bekende cosmetica merken en die ooit voor Mirjam Kammeijer gewerkt hebben. Hier een tevreden mens.”