Back to Top
vacatures

Opdrachtgevers Schiphol

Zoekt u professioneel (sales) personeel voor korte of langere tijd, flexibel of vast, dan vindt u in ZeelZ de perfecte partner. Inmiddels is Schiphol een aparte, gespecialiseerde divisie van ZeelZ geworden. Met een team van ruim honderd commerciële brand ambassadeurs, allen in bezit van een Schipholpas, zorgen wij voor hoge sales, continuïteit en kwaliteit. Onze specialisten in detailhandel zijn getraind en ervaren, gemotiveerd en collegiaal. Uw shop, promotie of pop-up store is gegarandeerd een succes want de ZeelZ Professionals hebben inmiddels bewezen dat zij met gemak targets halen!

ZeelZ maakt het verschil! Dat gaat u merken omdat uw omzet stijgt. Ons hechte Schipholteam is representatief, gedreven en gepassioneerd. Zij zijn communicatief sterk, betrokken en collegiaal. En dankzij onze online matching kunnen wij snel schakelen en weten wij de kosten laag te houden, hetgeen resulteert in hoge salarissen en lage tarieven. Gedurende onze samenwerking blijven wij bij ons team trainen, begeleiden en coachen on the job. Onze persoonlijke benadering en meedenkend vermogen zorgen daarnaast voor gemotiveerde en vrolijke specialisten.

Neem contact op

Waarom kiezen voor ZeelZ?

  • Hoge kwaliteit en snelheid van dienstverlening door online planning in ons unieke matchingsysteem
  • Direct zicht op de beschikbaarheid van onze professionals, dus razendsnel antwoord op uw vraag naar tijdelijk personeel
  • Lage tarieven voor opdrachtgevers door online dienstverlening en lage overheadkosten
  • Loyale medewerkers door hoge salarissen en een uniek spaarsysteem
  • Korte communicatielijnen door online dienstverlening en koppeling van ons planningsysteem aan diverse social media
  • Eerlijke en transparante samenwerking met breed dienstenpakket