Back to Top
vacatures

Opdrachtgevers horeca

Bent u op zoek naar ervaren, opgeleid, gemotiveerd en professioneel horeca personeel voor korte of langere tijd, flexibel of vast, pak gewoon de telefoon of mail ons. Wij kunnen u helpen aan de juiste representatieve en gastvrije horeca tijgers, allen met ervaring/opleiding. Uw (tijdelijke) tekort aan bijvoorbeeld bedienend personeel, barmedewerkers, gastvrouwen en heren, koks, keukenhulpen of barista’s lossen wij voor u op. Wij denken graag met u mee, op basis van no cure no pay!

Bij ZeelZ weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheid, continuïteit en flexibiliteit voor uw horecagelegenheid is. Dankzij onze online werkwijze zijn wij in staat snel te schakelen en de kosten aanzienlijk te beperken. Uw opdracht gaat het internet op en dankzij onze app is uw vraag in een mum van tijd bekend bij de zorgvuldig geselecteerde pool van horeca Professionals. Ons team van horeca Professionals is van nature gastvrij. Zij zijn uw visitekaartje en passen daarom bij uw etablissement. Gedurende onze samenwerking blijven wij ons enthousiaste team van Professionals trainen, begeleiden en coachen. Online matchen scheelt u tijd en kosten en onze persoonlijke benadering brengt u de winst.

ZeelZ maakt het verschil! Omdat een ZeelZ medewerker al weet wat de klant wenst voordat hij bestelt.

Neem contact op

Waarom kiezen voor ZeelZ?

  • Hoge kwaliteit en snelheid van dienstverlening door online planning in ons unieke matchingsysteem
  • Direct zicht op de beschikbaarheid van onze professionals, dus razendsnel antwoord op uw vraag naar tijdelijk personeel
  • Lage tarieven voor opdrachtgevers door online dienstverlening en lage overheadkosten
  • Loyale medewerkers door hoge salarissen en een uniek spaarsysteem
  • Korte communicatielijnen door online dienstverlening en koppeling van ons planningsysteem aan diverse social media
  • Eerlijke en transparante samenwerking met breed dienstenpakket